Well that`s just who I am

      Aveam o descriere destul de misto inainte, dar cum a trecut ceva timp de cand mi-a stors neuronii pentru a o scrie, este timpul sa o refac cu corecturile de rigoare pentru ca s-au schimbat destule de cand am inceput sa scriu pe blogul asta.

 

Well for starters, in 2011 am intrat in my 20`s si acum incerc sa-mi dau seama pe unde naibii sa o iau. Nu stiu daca sa o iau la stanga , la dreapta sau drept inainte. E greu ca naiba sa decizi asta pentru ca sunt sigura ca fiecare drum are frumusetile lui.

Sunt la fel de pasionata de fotografie si sper ca pasiunea sa imi devina si meserie. Imi place exact aceasi muzica. Nu am renuntat la punk si nici nu cred ca o sa renunt vreodata la chestia asta. Ceva nou ar fi faptul ca am inceput sa cant la chitara si chiar am fost intr-o trupa 1 an de zile. It`s cool while it lasts.

Sunt putin mai matura decat eram in 2008 ca doar au trecut aproape 4 ani de cand m-am apucat de minunatul blog.

Trenul meu  s-a oprit cu aceasi regularitate in statii. Au coborat ceva persoane dar au si urcat unele care acum imi sunt aproape in orice dobitocenie as face.

Mama a ramas la fel, dar si eu sunt o incapatanata si jumtatae. La mine daca e „Nu” asa ramane, doar ca mama inca spera sa vreau ca ea. Well….asteapta mult si bine.

Am intalnit un tip genial si acum sunt intr-un locusor verde plin de caldura, deci back off that happiness spot is mine right now.

Altceva ce ar mai fi? Ahhhh da corect. Am ramas aceasi dilie cu tiglele sarite de pe casa. Imi place sa ma distrez si o fac cu aceasi ardoare ca si acum 4 ani. Imi place sa transform lucrurile imposibile in lucruri posibile si imi place la fel de mult sa fiu diferita . Deh…lumea se oftica, dar de aia nu mai dorm eu noaptea.

2 răspunsuri la „Well that`s just who I am

Lasă un comentariu